- 5 / 5
Jogging Bagels maturare lentă

ingrediente
- 6000g Faina de 70%
- 4000g Jogging Bread ULDO
- 150g drojdie
- 5600g apă
PENTRU DECORARE
- 500g Corn Extrudate ULDO (Seminte de porumb-Decoratiuni pentru panificatie
Directii
Timp de frământare: 3 'la viteză mică și 9'-10' la viteză mare
Temperatura apei: 24 ° C
Temperatura aluatului: 24 ° C - 26 ° C
Timp de repaus: 12 ore într-o tavă de alimente refrigerate la 5 ° C
Bucăți de aluat: 100g sau 350g sau 500g
Formă de aluat: Bageluri de tip și decorare cu extrudat de porumb ULDO
Timp de umplere: 40 'la 35 ° C și 75% umiditate
Timp de coacere: 35 de minute cu aburi și cu deschidere de clapă de 5 'înainte de sfârșitul timpului de frământare
Temperatura cuptorului: 220 ° C
- 5 / 5
Evaluați această rețetă: